מתחילים לבשל בחורף – מתכונים חמים שישדרגו לכם את התפריט

חודשי החורף המזוגות ברוחות קרות וגשם יורד מביאים איתם את התשוקה לעוד קצת חום במטבח. לא משנה אם אתם אוהבים תבשילים, מרקים או אולי משהו מתוק, העונה הזו מציעה שפע של אפשרויות קולינריות שיחממו את הלב שלכם. אז לשם כך גייסתי לכם מצעד של מתכונים חמים, מתכונים מומלצים של מגשים!!

מתכונים שממש מעוררים את התיאבון:

  1. מרק ירקות שורש
  2. תבשיל קדירת קווקר עם דלעת
  3. פסטה עם רוטב עגבניות חריף
  4. תבשיל חומוס עם קארי
  5. קואז מזרחי עם עוף, קבלו מתכון של עוף שלם בתנור – מגשים
  6. קדרה של תפו”א ופירות

כעת נדון בכמה טיפים שיחזרו את טעם הבית החמים אל הצלחת שלכם.

עיצוב המנה:

אל תשכחו להקפיד גם על אסתטיקה. ההגשה יכולה להפוך את המנה לחוויה שונה לגמרי. צבעים, טקסטורות וריחות הם יצרני ההפתעות!

הקפיצים של התיבול:

שילובי תיבול טובים יכולים לייצר עניין בכל מנה. הכניסו לתבוע עגבניות מיובשות, סוגי עשבים, עלי בזיליקום, או אפילו תיבול חריף.

כעת נענה על כמה שאלות שיכולות לעלות:

שאלה: מה המרכיבים החשובים לתבשילים חמים בחורף?

תשובה: דגש על ירקות שורש, מיני קטניות ועשבי תיבול הם מסלול הזהב.

שאלה: מה האיזון בין טעמים צריך להיות?

תשובה: יש להתחיל בטעמים חזקים יותר כמו פפריקה או כורכום,ולאז לשים דגש על מתיקות מירקות יבשים כמו גזר ודלעת.

שאלה: האם ניתן לבשל בקוטג'?  

תשובה: לבישול בחורף אפשר, אך דאגו לעקוב