תביעות סיעוד – כל מה שחשוב לדעת

תביעות סיעוד

כיום בישראל יש כ200 אלף אנשים סיעודיים, וכפי הנראה מספר זה עוד יילך ויגדל עם השנים ככל שתוחלת החיים בישראל עולה, והיכולות הרפואיות שלנו עולה ומשתפרת. רוב ככל האנשים במדינה משלמים "ביטוח סיעודי" לחברת ביטוח, על מנת שכשיגיע הזמן ובו הם יהיה סיעודיים, ויזדקקו לעזרה על מנת להתנהל באופן בסיסי – חברת הביטוח תשלם להם את כל הסכום הנדרש על מנת לחיות בכבוד, גם בתקופה המבוגרת של חיינו. אולם, בפועל פעמים רבות חברות הביטוח מערימות קשיים בכוונה או בתום לב, מה שמביא למפח נפש ותסכול רב. כאן בדיוק נכנס התפקיד של עורך דין המתמחה בתביעות סיעוד שיילחם עבורכם מול חברת הביטוח עד שתקבלו את הכסף המגיע לכם ובצדק.

הזמן משחק לרעתכם

את הכלל הזה חברות הביטוח יודעות. משפחה שיש בה מבוגר סיעודי, זקוקים לכסף כמעט כמו לחמצן, ולכן דווקא ההשתהות והבירוקרטיה והסחבת, עלולה להביא אותם ללחץ כלכלי ונפשי שיגרום להם להסכים לוותר על הזכויות שהם ראויות להם מן הדין. שימו לב לעניין זה, ואל תוותרו כל כך מהר על מה שמגיע לכם.

3 קשיים שמערימות חברות הביטוח

באופן כללי ניתן לומר שהדרך של חברות הביטוח להתנער מהכספים שהם חייבים לשלם למבוטח הסיעודי הוא על ידי 3 אופציות ידועות: 1) הם יטענו שהמבוטח הוא איננו סעודי, ומצבו לא כל כך חמור כמו שהמשפחה טוענת. 2) טענת "אי גילוי", שאומרת שהיה למבוטח אי אלו מחלות שהוא לא גילה אותם כששילם את הביטוח, ולכן ההסכם מופר. 3) טענות שווא, שונות ומשונות חלקם מוזרות ומגוחכות.

מה עושים?

אם נתקלתם בקשיים לגבות את דמי הביטוח הסעודי מחברת הביטוח, אל תתמהמהו, הזמן משחק לרעתכם. צרו קשר איתנו, עו"ד תביעות סיעוד וביטוח סעודי, שיילחמו עבורכם ללא פשרות, וצפו לראות את הכסף המגיע לכם בהקדם האפשרי.