מתפעלים מטבח ואין לכם מטחנת בשר? הנה כל מה שאתם מפספסים

ברגע שיש לכם מטבח, אתם חייבים לתפעל אותו בצורה המיטבית ביותר. מעבר למזון והשירות האיכותי שאתם חייבים לספק, ברור לכולם שגם אתם כעסק צריכים להרוויח. איך מרוויחים? מוציאים פחות כסף ממה שמכניסים. ובדיוק לפה נכנסת מטחנת הבשר. מצד אחד, למה להוציא עוד כסף? מצד שני, מדובר במכשיר שיחסוך לכם לא מעט הוצאות בטווח הארוך.

אנחנו כמובן לא מתייחסים לסופרים או קצביות. שם, אם אין לכם מטחנת בשר, אתם לא במשחק בכלל וסביר להניח שהלקוחות מטחנת בשרשלכם יהפכו מהר מאוד להיות לקוחות של המתחרים שלכם. לא, אנחנו מתייחסים למסעדות ואפילו בתי קפה שמוכרים בשר.

מה קורה במצב בו אתם רוכשים בשר טחון בעצמכם מהספקים שלכם? אתם משלמים יותר, יש לכם פחות שליטה על הכמויות ולא מעט פעמים אתם מוצאים את עצמכם נאלצים לזרוק ולהפטר ממזון. ברגע שיש לכם מטחנה משלכם אתם אלו ששולטים על כל הפרטמרים הללו.

חסכון – משלמים עכשיו יותר וחוסכים בטווח הארוך. במקום לרכוש בכל פעם מחדש בשר טחון ולשלם יותר על טחינה שמישהו אחר עושה עבורכם, אתם טוחנים בעצמכם וחוסכים את אותן העלויות. בנוסף, מטחנת בשר מאפשרת לכם לטחון בדיוק את הכמויות שאתם צריכים לאותו היום, ולשמור על הבשר והנתח שלם וטרי.

איפה קונים?

יש לא מעט חנויות בהן תוכלו למצוא ברחבי הרשת אשר מוכרות מטחנת בשר, אך חשוב לעשות זאת דרך חברה המספקת א- אחריות ב- הסבר מפורט והדרכה. רכישה מיד 2, קרוב לוודאי לא תגיע עם אחריות על המכשיר ודי בטוח שגם ההדרכה שתקבלו על המטחנה לא תשביע רצון. אתם חייבים להבין היטב כיצד לתפעל את המכשיר כדי שהעובדים שלכם ידעו היטב.

בסופו של יום אתם רוצים שהם יחזרו בריאים ושלמים הביתה כאשר כל האצבעות שלהם עדיין ברשותם. לכן חשוב מאוד להבין היטב כיצד מטחנת הבשר עובדת. בנוסף, וודאו כי קל לנקות אותה.

עשו בירור והשוואת בין החברות השונות ותגיעו להחלטה מושכלת.