סדנת מקרונים – ככה תלמדו להכין את הקינוח המושלם לחג

כך תלמדו להכין את הקינוח המושלם לחג בסדנת המקרון הזו במלבורן. מקרונים הם קינוח צרפתי פופולרי שמכינים בדרך כלל מקמח שקדים, אבקת סוכר, חלבונים וחמאה. שיעור זה ילמד אותך את כל מה שאתה צריך לדעת על הכנת הפינוקים המתוקים האלה. קמח, סוכר ואבקת אפייה מערבבים יחד בקערה עד שנוצרים בצק שמכניסים לשק זילוף. מהבצק הזה ייווצר כדורים קטנים או צורות, שיונחו על תבנית ואופים במשך 15 דקות. לאחר מכן ממלאים את קליפות המקרון בגנאש או בריבה ומכסים בקליפת המקרון שנותרה. המקרונים המושלמים דורשים תזמון וערבוב מדויקים כדי שהבלילה לא תתייבש לפני שהיא הופכת חלקה. 

הירשמו לסדנת מקרונים >>>

סדנת מקורונים לכל המשפחה:

אם אתם מחפשים פעילות מהנה וקלה לחג לעשות עם המשפחה שלכם, אז סדנת מקרון היא מושלמת. זו דרך מצוינת ללמוד איך להכין את הפינוקים העדינים והמתוקים האלה. המקרונים עשויים מחלבוני ביצה, סוכר ושקדים טחונים. לאחר מכן מעבירים את הבלילה על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה. ניתן למלא אותם בריבה או בציפוי צבעוני לקישוט לפני האפייה. את המקרונים מומלץ להגיש לבד אבל יש אנשים שאוהבים לטבול אותם בשוקולד מומס או לפזר עליהם אבקת סוכר לפני ההגשה

היום כל אחד יכול להכין מקרונים:

החגים ממש מעבר לפינה, מה שאומר שהגיע הזמן להתחיל לחשוב אילו קינוחים תביאו למסיבת החג הבאה שלכם. מקרונים הם קינוח צרפתי פופולרי שניתן למצוא במאפיות, בבתי קפה ואפילו בחנויות מכולת. אבל האם ידעת שהם גם קלים להכנה? במאמר זה נראה לכם איך להכין את המקרון המושלם עם הוראות שלב אחר שלב ותמונות כדי שתוכלו להכין את הפינוקים העדינים האלה למסיבת החג שלכם. כדי להכין מקרון, תזדקק לקמח לכל מטרה, סוכר קונדיטורים, קמח שקדים, חלבוני ביצה, סוכר מגורען ותמצית שקדים. אתה יכול לקנות או להכין ארוחת שקדים משלך באמצעות שקדים שנטחנו לאבקה.

לפרטים נוספים ולהרשמה >>>